Voor Persoonlijke zorg en aandacht

Vacature Verzorgende IG Zorgvilla Zoetermeer

Home » Nieuws » Vacature Verzorgende IG Zorgvilla Zoetermeer

Vacature Verzorgende IG Zorgvilla Zoetermeer

Verzorgende IG met een hart van goud voor Zorgvilla Zoetermeer (parttime)

Wil je (weer) aan de slag als Verzorgende IG op locatie bij een persoonlijke en betrokken organisatie waar mensen er écht toe doen. Dan zijn wij hard op zoek naar jou! Wij hebben voor jou een baan die je voldoening zal geven én waarin je kunt groeien. Bij Zuidplas Care hebben wij alle handen hard nodig. Oók als je net begint als leerling of als je er een tijdje tussenuit bent geweest.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in onze Zorgvilla in de wijk Oosterheem Zoetermeer: een kleinschalig woonproject voor ouderen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen, waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week professionele zorg aanwezig is. Hier is het gevoel van thuis én het veilig en verzorgd samenwonen met gelijkgestemden een belangrijke basis. Uitgangspunt is dat we onze cliënten zo lang mogelijk actief willen laten deelnemen aan de dagelijkse (sociale) activiteiten.

Als Verzorgende IG ondersteun je onze cliënten bij de persoonlijke verzorging, zoals wassen en kleden. Daarnaast verricht je ook verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter en het toedienen van medicijnen. Je geeft input bij het opstellen van het zorgplan en hebt een signalerende functie; wekelijks wordt elke cliënt geëvalueerd en wordt de zorg en begeleiding al dan niet bijgesteld. Je onderhoudt het contact met familie en huisarts en eventueel ook met maatschappelijk werk, verpleegkundige of fysiotherapeut.

Wat vragen wij van onze Verzorgende IG

 • Het bezit van een diploma Verzorgende IG (niveau 3)
 • Bereidheid om ook ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend te werken
 • Een betrokken levenshouding en goede sociale vaardigheden
 • Een prettige en zelfstandige, pro-actieve werkhouding
 • Het bezit van een rijbewijs (en eventueel eigen vervoer)
 • Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG)

Wat biedt Zuidplas Care

Wij bieden onze professionals een omgeving waarin met passie en plezier gewerkt wordt en waarbij respect voor de mens centraal staat. Ook bieden wij jou de mogelijkheden om door te groeien en verder te leren in de functie. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden ervaar je dat je van zowel onze cliënten als collega’s veel erkenning en waardering zult ontvangen voor wat je doet.

In het kort:

 • Werken bij een succesvolle en snel groeiende organisatie
 • Een informele werksfeer met gelijkgestemde collega’s en korte lijnen
 • Salaris volgens CAO, indicatie tussen € 1960 – € 2845 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Contracturen in overleg (24 – 32 uur)
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon van de zaak (bij een contract vanaf 24 uur)
 • Vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslagen
 • Eindejaarsuitkering 8,33 %
 • Uitstekende pensioenopbouw
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Zuidplas Care is dè specialist in ouderenzorg: wij geven persoonlijke en liefdevolle aandacht en ondersteunen onze cliënten met passende zorg. Wij leveren een respectvolle en professionele bijdrage aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten: van persoonlijke begeleiding tot zorg en -verpleging.

De Zorgvilla in Zoetermeer is een veilig en verzorgd thuis voor onze cliënten. Iedereen heeft een eigen kamer en maakt gemeenschappelijk gebruik van badkamer, toilet, keuken, huiskamer en tuin. Onze cliënten staan centraal bij alles wat we doen: wij kijken naar de individuele levensbehoefte van elke bewoner en streven ernaar om aan alle wensen zo goed mogelijk te voldoen, en daarin gaan wij vaak heel ver. De bewoners worden zo veel mogelijk gestimuleerd om actief deel te nemen aan het huishouden, zoals gezamenlijk de was doen of koken. Het menu wordt wekelijks met de bewoners besproken en daarbij spelen wij ook in op persoonlijke en cultuur gerelateerde wensen. Dagelijks organiseren wij dagbestedingsactiviteiten die een fijne bezigheid vormen en ook de sociale contacten tussen de bewoners bevorderen. Regelmatig maken wij uitstapjes met de cliënten die daar zin in hebben, zoals naar de markt op dinsdag of met de groep de natuur in voor een wandeling. Ook de mooie tuin rondom de zorgvilla biedt een fijne, beschutte plek om buiten te zijn. De Zorgvilla is gevestigd in Zoetermeer,

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur je motivatie en cv mèt vermelding van de functie waarop je solliciteert, naar ons toe via administratie@zuidplascare.nl. Voor meer informatie mag je ook eerst bellen met Rogier of Germa via 0182-605486 of neem een kijkje op onze website: www.zuidplascare.nl. Binnen één week kun je een reactie van ons verwachten.

Werkwijze

  Functie  Opleiding

  Persoonlijke gegevens

  Adres


  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gedeeld kunnen worden.

  Comments are closed.