Voor Persoonlijke zorg en aandacht

Vacature Huishoudelijke hulp

Home » Nieuws » Vacature Huishoudelijke hulp

Vacature Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke Hulp met mouwen (parttime)

Wil je aan de slag als Huishoudelijke Hulp bij een persoonlijke en betrokken organisatie waar mensen er écht toe doen. Dan zijn wij hard op zoek naar jou! Wij hebben voor jou een baan die je voldoening zal geven. Bij Zuidplas Care hebben wij alle handen hard nodig. Oók als je net begint of als je er een tijdje tussenuit bent geweest. Belangrijk is dat je mouwen hebt waar je de handen graag uitsteekt.

Wat ga je doen?

Als Huishoudelijke Hulp ondersteun je onze cliënten bij hun thuis als zij zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden bij het doen van de huishouding. Je zorgt ervoor dat het huis lekker fris is en aan kant en maakt de keuken, badkamer en toilet grondig schoon. Daarnaast haal je de stofzuiger door het huis en dweil je de vloeren. Ook kijk je of de ramen een grondige beurt moeten krijgen of dat er andere werkzaamheden zijn die moeten worden gedaan. Dit pak je dan gelijk aan, want je vindt het belangrijk dat het huis van jouw cliënt er spik en span uit ziet. Natuurlijk check je ook even bij de cliënt hoe het met hem/haar gaat, want jij hebt hart voor jouw cliënten en wilt veranderingen in de persoonlijke situatie graag doorgeven aan kantoor, zodat de zorgvraag eventueel kan worden aangepast en iedereen altijd de beste zorg krijgt.

Het werkgebied omvat Schoonhoven, Ouderkerk a/d IJssel, Bergambacht en Nieuwerkerk. Op basis van je woonplaats wordt een passend werkgebied gezocht, zodat jouw reistijden minimaal zijn.

Wat vragen wij van jou als Huishoudelijke Hulp

 • Affiniteit met het doen van het huishouden
 • Ervaring in de ouderenzorg is een pré
 • Een betrokken levenshouding en goede sociale vaardigheden
 • Een prettige en zelfstandige, pro-actieve werkhouding
 • Bezit van rijbewijs (en eventueel eigen vervoer)
 • Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG)

Wat biedt Zuidplas Care

Wij bieden onze professionals een omgeving waarin met passie en plezier gewerkt wordt en waarbij respect voor de mens centraal staat. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden ervaar je dat je van zowel onze cliënten als collega’s veel erkenning en waardering zult ontvangen voor wat je doet.

In het kort:

 • Werken bij een succesvolle en snel groeiende organisatie
 • Een informele werksfeer met gelijkgestemde collega’s en korte lijnen
 • Salaris volgens CAO, indicatie tussen € 1795,70 – € 2244,60 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Contracturen in overleg (24 – 32 uur)
 • Reiskostenvergoeding
 • Vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslagen
 • Eindejaarsuitkering 8,33%
 • Uitstekende pensioenopbouw
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Zuidplas Care is dè specialist in ouderenzorg: wij geven persoonlijke en liefdevolle aandacht en ondersteunen onze cliënten met passende zorg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij leveren een respectvolle en professionele bijdrage aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten: van persoonlijke begeleiding tot thuiszorg en -verpleging. Wij streven ernaar om aan alle wensen van onze cliënten zo goed mogelijk te voldoen, en daarin gaan wij vaak heel ver.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur je motivatie en cv mèt vermelding van de functie waarop je solliciteert, naar ons toe via administratie@zuidplascare.nl. Voor meer informatie mag je ook eerst bellen met Rogier of Germa via 0182-605486 of neem een kijkje op onze website: www.zuidplascare.nl. Binnen één week kun je een reactie van ons verwachten.

Werkwijze

  Functie  Opleiding

  Persoonlijke gegevens

  Adres


  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gedeeld kunnen worden.

  Comments are closed.