Voor Persoonlijke zorg en aandacht

Open sollicitatie

Home » Nieuws » Open sollicitatie

Open sollicitatie

Bij Zuidplas Care zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s: verpleegkundigen, verzorgenden IG, huishoudelijke hulp en helpenden zorg en welzijn. Als een van de snelst groeiende thuiszorg organisaties uit de regio hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Dus ligt je hart bij de zorg en houd je van aanpakken? Wil je werken in een team van betrokken collega’s? Geeft het je voldoening om cliënten met respect en liefdevolle aandacht te verzorgen? Kun je al deze vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden? Stuur ons dan een open sollicitatie waarbij je aangeeft in welke functie je werk zoekt. Wie weet nodigen wij je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Werken bij Zuidplas Care is samenwerken met collega’s die passie hebben voor persoonlijke zorg en aandacht. Wij leveren een respectvolle en professionele bijdrage aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten: van persoonlijke begeleiding tot thuiszorg en -verpleging. Dit doen wij door aan alle wensen van onze cliënten zo goed mogelijk te voldoen. En daarin gaan wij vaak heel ver.

Zuidplas Care is actief in de gemeente Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle), Capelle a/d IJssel, Ridderkerk, Schoonhoven, Bergambacht, Ouderkerk a/d IJssel en Rotterdam e.o. Ons streven is om ervoor te zorgen dat jouw werkgebied is afgestemd op je woonplaats, zodat jouw reistijden minimaal zijn.

Wij kijken uit naar je reactie!

Werkwijze

  Functie  Opleiding

  Persoonlijke gegevens

  Adres


  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens gedeeld kunnen worden.

  Comments are closed.